Generelle informationer & betingelser

Tilmelding

Tilmelding:

Alle børn og voksne betaler kontingent på det hold de melder sig på. De 3 første gange på holdet er gratis. Hvis man ønsker at fortsætte skal man inden 4. lektion tilmelde sig og betale via
http://hartegif.dk/harte-gymnastik/tilmelding-og-betaling/

Tilmelding og medlemskab er personlig, dvs. børn skal have deres eget medlemskab. Hvis man ønsker at gå på flere hold, så skal man tilmeldes hvert hold særskilt.

Når du melder dit barn/børn til, så husk at det er deres navn og deres fødselsdag du skal oplyse sammen med din mail adr. og dit mobil nr.

Har du/dit barn været medlem tidligere, er det vigtigt du vælger ”Allerede medlem”. Hvis du ikke kan huske din kode, så kan du få en ny tilsendt – alternativ kan du se koden på bekræftelsen fra sidste sæsons hold.
Hvis du oplever problemer med tilmelding, så kontakt Pernille (mail: pernille2you@gmail.com, mobil: 5234 2923)

Når du har gennemført tilmeldingen, modtager du en mail som bekræftelse. Der kan gå op til ½ time inden du modtager mailen.

Hvis holdet skulle være fuldt booket, kan du blive registreret på venteliste og så får du automatisk en mail, hvis/når der bliver en ledig plads.

Hvis du er i tvivl om hvilket hold dit barn/børn skal gå på, så tag kontakt til holdlederen (ses her http://hartegif.dk/harte-gymnastik/hold-og-traener/).

Vigtige datoer

September 2024:

Uge 36: Gymnastik holdene skyder sæson 2024/2025 i gang :-).

Familieholdet:

Sæsons første træning: d. 7/9

Efterårsferie: uge 42

Sidste træning inden juleferien: opdateres snarest..

Juleferie: opdateres snarest..

Første træning efter juleferien: opdateres snarest..

Vinterferie: uge 7

Sæsonens sidste træning: Lørdag d. xx  = Gymnastik opvisning kl. 10

.

Børne- & Turbofræs:

Sæsons første træning: d. 5/9

Efterårsferie: uge 42

Sidste træning inden juleferien: opdateres snarest..

Juleferie: opdateres snarest..

Første træning efter juleferien: opdateres snarest..

Vinterferie: uge 7

Sæsonens sidste træning: opdateres snarest..

Lørdag d. xx  Gymnastik opvisning kl. 10

.

Spring lopperne & – raketten:

Sæsons første træning: d. 2/9

Efterårsferie: uge 42

Sidste træning inden juleferien: d. 16/12

Juleferie: uge 52+1

Første træning efter juleferien: opdateres snarest..

Vinterferie: uge 7

Sæsonens sidste træning: opdateres snarest..

Lørdag d. xx  Gymnastik opvisning kl. 10

.

Kontingent

Kontingent:

Harte Gymnastik afdeling består af frivillig arbejdskraft, som dog påskønnes med en symbolsk instruktørgodtgørelse til holdledere samt mindre påskønnelse til alle hjælpere i form af et gavekort. Derudover er der en del andre udgifter der skal betales (bl.a. hal-leje, udskiftning/forbedring af vores udstyr og redskaber samt uddannelse af instruktørerne så de får ny viden som kommer vores medlemmer til gode). Derfor er vi nødt til at sikre os, at kontingenter bliver indbetalt rettidigt.

Kontingentet dækker hele sæsonen som løber fra September-Marts.
For de hold som er åbne for tilmeldinger hele året, der nedsættes kontingentet til halv pris start januar, så hvis dit barn først starter på holdet starten af januar eller i løbet af foråret, så skal du kun betale halvt kontingent.

Der ydes ikke søskenderabat.

På Gymnastik hold som deltager i Gymnastik opvisningen ved sæson afslutningen, dvs. Børnefræs, Turbofræs, Spring lopperne og Spring raketten, er der i kontingentet inkluderet 75 kr. til en hold T-Shirt. Der kan i visse tilfælde blive tale om en mer-betaling til en hold T-Shirt.

I forhold til bestilling af Hold T-Shirt:

Refundering af kontingent

Refundering af kontingent:

Hvis du/dit barn er tilmeldt og har betalt for et hold, og bagefter vurderer, at holdet ikke er noget for dig, skal du senest efter 4. træningsdag bede om at få kontingentet retur ved at rette henvendelse til kassereren, Pernille (pernille2you@gmail.com).

For sommergymnastik er det senest efter 2. træningsdag

Hvis du har tilmeldt dig et forkert hold, så ret ligeledes henvendelse til kassereren, Pernille (pernille2you@gmail.com)

Træningen

Træningen:

Alle hold trænes af instruktører, som interesserer sig for gymnastik – enten har de selv været gymnast i foreningen og/eller haft børn i foreningen og brænder for det, så de er startet og fortsat som holdleder/hjælper på forskellige hold. Fælles for alle: instruktørerne bruger deres fritid på at træne dit barn/børn.

For at der bliver plads til så meget gymnastik, leg og træning som muligt, så kan der være behov for hjælp fra din side. Det kan f.eks. være i forbindelse med sætte redskaber ud eller pakke dem væk efter end træning, for jo flere voksne der er til at hjælpe med denne del, jo mere tid får dit barn/børn til den sjove del: gymnastik, leg og træning.

Så spørg gerne holdlederen på holdet, hvad du kan hjælpe med.

Dit barn/børn får et velkomstbrev med hjem, uanset hvilket hold de går på. På nogle hold vil det fremgå, hvad du som forælder kan hjælpe med, andre holdledere vil skrive ud i løbet af sæsonen.

Det er vigtigt, at du giver holdlederen besked om særlige forhold vedr. dit barn/børn, eksempelvis diabetes, epilepsi mv.

Kommunikation

Kommunikation:

En del holdledere har oprettet Facebook grupper til deres hold, som de bruger i forbindelse med informationer til holdet. Navnet på Facebook gruppen vil fremgå under holdbeskrivelserne:
http://hartegif.dk/harte-gymnastik/hold-beskrivelser/ samt af velkomstbrevet som dit barn/børn får med hjem.
Derudover sendes der også informationer ud via vores foreningssystem Conventus. Vær opmærksom på at hos nogen lander disse mails i spam-foldere, så check din spam-folder fra tid til anden!

Fotos

Fotos:

Vi gør opmærksom på, at vi i løbet af sæsonen tager situationsfotos og/eller situationsvideoer af børn og voksne i hallen.

Ved tilmelding accepterer du at vi må tage billeder og/eller videoer til reklame brug på www.hartegif.dk, i Harte Nyt bladet, på HG&IF’s Facebook sider, samt i program og plakater i forbindelse med Gymnastik afdelingens årlige opvisning.

Persondatalov

Persondatalov:

Ved tilmelding udfylder du personlige oplysninger såsom fødselsdato, mobil nr samt mail adresse.

Fødselsdato anvendes i forhold til aldersbegrænsede hold. Mobil nr og mail adresse anvendes når vi sender oplysninger ud via vores Foreningssystem Conventus.

Alle oplysninger behandles fortroligt.

Glemte ting & sager

Glemte ting & sager:

Hvis du eller dit barn glemmer:

  • Tøj, så lægges det i glemme-kassen under trappen.
  • En drikkedunk, så lægges denne også i glemme-kassen under trappen eller alternativt i det hvide skab i cafeteriet hvor der står “Gymnastik”.
  • Et smykke, så tages der billede af smykket og det postes på holdets FB-side, og instruktørerne opbevarer smykket til du/I melder jer som ejermand.