League of Legends

Vi søger spiller til hold og træning

Esport Harte LOL afdelingen

Vi tilbyder

  • Undervisning på sammensat hold
  • Lukket hold undervisning og konkurrence hold

Dvs du kan både melde dig til solo eller sammen med dine mates på et lukkede hold

Vi vil fremme ”team spirit” med fokus på sammenspil og strategi. Deltagerne skal lære alle spillets facetter, strategier og ikke mindst at udnytte hinandens stærke sider. De vil lære selv at søge informationer om spilstrategier, matematikken bag og alle mulighederne for at træne med sine yndlingskarakterer.

Vi tager en hyggelig tilgang til det at spille sammen, og lader konkurrencementaliteten stige i takt med spillernes færdigheder bliver stærkere. Spillerne skal lære at opbygge samarbejde konstruktivt på tværs af formåen og sammensætte holdkompositioner med øje for organisatoriske fordele i spillet og spillerne imellem. Vi har fokus på at kombinere esporten med en sund livsstil.

Tilmeld dig LOL her:

League of Legends

– udviklet samt publiceret af Riot Games. Kan spilles både på PC og Mac.
Spillet er et såkaldt ”Free to play” spil, og kan hentes på nettet gratis.

League of Legends, i daglig tale kaldet ”LOL”, er et såkaldt MOBA spil. Moba er en forkortelse for ”Multiplayer online battle arena” og er egentlig et strategi-spil.
I League of Legends kæmper 2 hold bestående af 5 spillere på hvert hold. Det gælder for holdene om at ødelægge modstanderes ”Nexus” (base). De enkelte spillere vælger hver deres karakter at spille med, og her er der et væld af karakterer at vælge mellem, alle med deres egen unikke egenskaber. Derfor gælder det om at vælge klogt inden spillet går i gang, for det gælder nemlig om at vælge karakterer som komplimenterer hinanden, og / eller er decideret modstykke til dem man skal spille overfor (counters).
Det er her spillet har sin udmærkelse, da strategi, eksekvering og sammenspil alt sammen skal gå op i en højere enhed blandt alle spillere.

I 2018 var præmiepuljen i League of Legends World Championship (forkortet LCS) på hele 6,45 mio dollars. Alene tjente Koreaneren som kalder sig ”Faker” 1.213.853, – dollars i 2018.

Læs eventuelt mere om LoL her: https://da.wikipedia.org/wiki/League_of_Legends