E-sports afdeling i Harte

Så skete det uundgåelige. Vi er i Harte G&IF ved at etablere endnu en gren af vores dejlige sportsforenings træ; nemlig E-sport. Dvs, at i den kommende fremtid vil der blive tilbudt esport i Harte.

I begyndelsen vil der blive tilbudt træning i computerspillene: Counter-Strike Global-Offensive og Fortnite.
På sigt, når vi får trænere til det, vil vi tilbyde træning til flere spil, som ex. League of Legends.
Mange af jer har allerede børn, der er gamle nok til at spille disse spil, og bruger i gennemsnittet flere timer foran computeren. Endnu mere sikkert er det, at disse små drenge og piger går med en drøm om at stå på den store gaming scene, og vil spille imod de bedste i verden, eller simpelthen bare gerne vil spille sammen med vennerne og hygge sig, uden at det skal blive for asocialt.
Det er vi nogle stykker i HG&IF, som gerne vil hjælpe med. Vi har derfor afholdt nogle LAN’s (Local Area Network), hvor vi har samlet en masse unge mennesker til hyggeligt samvær og delt vore passion for Gaming.
Vi har igennem en længere periode afholdt møder med henblik på opstart af en ny “gren” i HG&IF; nemlig E-sport som tidligere nævnt. Dette er nu blevet en realitet, og vi vil derfor i den kommende tid gerne præsentere, og tilbyde, Esport Harte for alle gamere, som skulle have en passion for CS:GO og Fortnite. Vi vil tilbyde træning og socialt samvær i klubben, krydret med sund livsstil og motion. Træningen er til dem, som gerne vil udvikle sin indre
gamer samt socialt samvær til dem, som gerne vil hygge og ses til noget socialt gaming med vennerne i klubben.

Vi arbejder på højtryk for at få rejst midler til etablering og indkøb af computere, og vi glæder os helt vildt til, at vi kan starte op! Vi melder; træningstider, pris og hold, ud på hjemmesiden www.hartegif.dk, og på facebook lige så snart vi åbner for tilmelding.
Vil du have direkte besked og komme foran i køen, kan du skrive dig op ved at sende en mail til esportharte@gmail.com

Træner:
Vi er til at starte med 3 trænere, men vi ønsker flere. Vi søger trænere +18 år, som har en passion for computerspil, og et par timer ledig 1 gang om ugen. Vi vil meget gerne høre fra dig! Du behøver ikke nødvendigvis have træner erfaring.
Hjælpetræner:
Vi søger friske piger og drenge i alderen 12-17 år, som selv spiller CS:GO, Fortnite eller League of Legends. Vi kan bruge din hjælp til de yngste børn, og vi kan sammen med DGI tilbyde ‘hjælpe træner kurser’.
Hjælper:
Vil du hjælpe til events nogle timer en gang imellem, så kom frisk og kontakt os.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder.

Esport Harte
Jakob Simonsen
22927199
esportharte@gmail.com
[/expander_maker]