2021

18. December ….. desværre AFLYST!

Vi aflyser Juletræsfesten ❗️😞.
Kære medlemmer og juletræsfest-deltagere.
Jvf. Kolding Kommunens seneste udmelding og anbefalinger til fritidsaktiviteter (https://www.kolding.dk/…/anbefalinger-til…/) så har vi besluttet at aflyse juletræsfesten.
Det er selvfølgelig meget ærgerligt, og vi havde VIRKELIG VIRKELIG håbet at Corona ikke – endnu engang – satte stopper for denne type arrangementer, men vi må også erkende at smitte trykket og antal smittede stiger rundt om i landet, men også i Kolding Kommune.
Så beslutninger er truffet med baggrund i Kommunen anbefalinger “afhold sociale arrangementer inden for mindre og faste grupper/hold”. Dette kan vi ikke efterleve eftersom der til juletræsfesten vil være både deltagere fra forskellige hold i Gymnastik afdelingen, Fodbold afdelingen samt andre deltagere fra Harte og omegn. Vi har også truffet beslutningen fordi arrangementet ligger kun 6 dage før jul, og for at undgå risikoen ved at nogen ligger syg i julen.
De som har købt billetter modtager en mail, med samme tekst, og med instrukser i forhold til at få refunderet billetprisen.
Vi håber at kunne gennemføre Åbent Hus arrangementet d. 29 dec …. og vi håber VIRKELIGT at 2022 bliver et år, hvor vi kommer tilbage til “normalen” og kan holde sociale arrangementer på tværs af foreningen 🤞

29. December

Programmet og tidspunkter er klar d. 10/12.