VELKOMMEN TIL FLOORBALL

.

Floorball er relativ nyt tilbud hos Harte G&IF. Vi startede ud med et børnehold og et herrehold, men prøver at brede os så meget som det er muligt i forhold til ledige haltider. Sæson 2022/2023 byder (desværre) kun på et voksen mixhold, da vores træner for børne-mixholdet er sprunget fra.

Har du tid og lyst til at blive Floorball træner hos os, så kontakt os nedenfor. Jvf. ovenstående, så mangler vi en som har tid & lyst til at træne vores børnehold.

Floorball er en sport som giver sved på panden. Der er masser af sammenhold, samarbejde, teknik og tempo. Sporten er intens, sjov og simpel og alle kan være med uanset niveau. Det er social sport, en hold sport. Vi vægter det sociale og det skal være sjovt.

Vi har udstyret (stave, bolde og selvfølgelig bander samt mål), så du skal blot komme i sportstøj og have indendørs sko med – og en drikkedunk :-)  Vel mødt.

.

Se holdoversigten her – som opdateres løbende – for igangværende / kommende sæson her:

https://hartegif.dk/floorball/hold-beskrivelser/

Der åbnes normalt for tilmelding til ny sæson i starten af august. Sæson 2022/2023 er dog lidt anderledes, her åbnes der for tilmelding allerede i slutningen af Juni.

Tilmelding foregår her:   https://hartegif.dk/floorball/tilmeldning-og-betaling/

.

Send en mail til os