Generelle informationer & betingelser

Tilmelding

Tilmelding:

De 3 første gange på holdet er gratis. Hvis man ønsker at fortsætte skal man inden 4. lektion tilmelde sig og betale via http://hartegif.dk/spinning/tilmelding-og-betaling-spinning/

Hvis du har været medlem hos Harte G&IF tidligere, er det vigtigt du vælger ”Allerede medlem” når du tilmelder dig. Hvis du ikke kan huske din kode, så kan du få en ny tilsendt – alternativ kan du se koden på bekræftelsen fra sidste sæsons hold.
Hvis du oplever problemer med tilmelding, så kontakt Pernille (mail: pernille2you@gmail.com, mobil: 5234 2923)

Når du har gennemført tilmeldingen, modtager du en mail som bekræftelse. Der kan gå op til ½ time inden du modtager mailen.

Hvis holdet skulle være fuldt booket, kan du blive registreret på venteliste og så får du automatisk en mail, hvis/når der bliver en ledig plads.

Kontingent

Kontingent:

Kontingentet er 300 kr. pr. fuld sæson, som løber fra uge 43-2021 til uge 13-2022.

Betalingen kan kun ske via vores online betalingssystem og er bindende, se punktet “Tilmelding og betaling”.

Refundering af kontingent

Refundering af kontingent:

Hvis du er tilmeldt og har betalt for et hold, og bagefter vurderer, at holdet ikke er noget for dig, skal du senest efter 4. træningsdag bede om at få kontingentet retur ved at rette henvendelse til kassereren, Pernille (pernille2you@gmail.com).

Kommunikation

Kommunikation:

Der sendes informationer ud via vores foreningssystem Conventus. Vær opmærksom på at hos nogen lander disse mails i spam-foldere, så check din spam-folder fra tid til anden!

Fotos

Fotos:

Vi gør opmærksom på, at vi i løbet af sæsonen tager situationsfotos og/eller situationsvideoer af børn og voksne i hallen.

Ved tilmelding accepterer du at vi må tage billeder og/eller videoer til reklame brug på www.hartegif.dk, i Harte Nyt bladet og på HG&IF’s Facebook sider.

Persondatalov

Persondatalov:

Ved tilmelding udfylder du personlige oplysninger såsom fødselsdato, mobil nr samt mail adresse.

Mobil nr og mail adresse anvendes når vi sender oplysninger ud via vores Foreningssystem Conventus.

Alle oplysninger behandles fortroligt.