Hvem er vi?

Formand for Harte G&IF – Niels Christiansen

Tiltrådt som formand i januar 2019 men har været aktiv i HG&IF siden 2012, først som fodboldtræner i 3 år og sideløbende formand for Fodboldudvalget i HG&IF i 6 år, samt med i stævneudvalget i 6 år. Spiller badminton i Harte.

Desuden med i styregruppen for Kolding Nord, et fodboldsamarbejde på tværs af de 4 klubber i det nordlige Kolding: HG&IF, NBSIF, BGIF, AVGIF.

Årgang 72, så p.t. 46 år. Far til 2 drenge fra årgang 2004 og 2007. Er gift med Mette.

Hovedkasserer (og koordinator for Badminton) – Kim Søndergaard

Har været aktiv i HG&IF siden 2008. De sidste ca.6 år som kasserer i HG&IF og tidligere 4 år som kasserer hos Harte Fritidscenter (HFC – Hallen). Spiller selv badminton i Harte.

Til dagligt er jeg økonomidirektør hos Autocentralen. Har tidligere været ansat hos Deloitte i 24 år som revisor.

Årgang 72, så p.t. 46 år. Far til 3 på 15,15 og 11 år og gift med Gitte. Har boet i Harte siden 2000.

Næstformand – Lennarth J. Hansen

Jeg er 41 år og far til 2 som begge går til gymnastik i HG&IF. Til daglig arbejder jeg i en shipping virksomhed i Kolding. Derudover er jeg politisk aktiv for Venstre i Kolding, hvor jeg pt. sidder som næstformand i kommunebestyrelsen.

Formand for Gymnastik – Karina V.Levesen

Formand for gymnastik de sidste 5-6 år (on-off med ophold i Malaysia) og har været instruktør for børne og turbofræs de sidste 8-10 år. Starter på 11 sæson nu. Interessen for gymnastik går helt tilbage til min efterskole tid i 96 – 97, hvor jeg gik på Flemming efterskole v. Horsens. Instruktørrollen har jeg haft siden den gang og har slået mine folder i Give gymnastikforening (sad også i bestyrelsen) og Vonsild Gymnastikforening.
Til daglig er jeg sygeplejerske på børneafdelingen på Kolding sygehus, er gift og mor til en datter på 6 år, og bosiddende i Vejen.

Formand for Fodbold – Lillian Feyling Tengesdal

Kommer fra Norge men har boet 2 år i Spanien, 1 år i Tyskland og de sidste 10 år i Danmark. Har to drenge på 3 og 6 år.Er skolelærer på Kolding Realskole til daglig.

Har spillet fodbold siden jeg var lille i Norge og til sidst i Tyskland, Spanien og lidt i Danmark men standsede da jeg fik børn.

Formand for E-Sport – Jakob Simonsen

Efter “de glade commodore 64 tider” har jeg spillet strategi- og managerspil på pc og siden Quake, Unreal toornament og Half life har den stået på Counterstrike.
Jeg har dyrket idræt på motions plan i de sidste 25 år, spiller idag bl.a badminton i Harte.
Har været frivillig i Harte G&IFs fodboldafdeling + stævneudvalg i 4-5 år på forskellige poster.

Er gift med Dorthe og har 2 børn årgang 2007 og 2003

Events – Henriette Bronee

Jeg er årgang 1986 så p.t. 32 år. Bor med min mand og vores 2 børn fra 2012 og 2016 i Sølandsparken. Tilflytter til Kolding i 2010. Født og opvokset på landet nær Tønder. Foreningslivet har været en naturlig del af min barndom og opvækst. Noget jeg, ligesom min mor gjorde, har i sinde at give videre til mine børn.

Udlært og ansat i Den Jyske Sparekasse siden 2005.

Sidder i fodboldstævneudvalget, assisterer i fodboldafdelingen og er med til at arrangere den årlige St. Hartedag og loppemarkedet, der blev afholdt første gang november 2018.

Formand for Værestedet – Kurt Bisgaard

Har tidligere været en del af Stævneudvalget i Harte G&IF Fodbold – indtil sommeren 2018
Tidligere håndbold træner igennem flere år i anden forening samt håndbold dommer.
Været bestyrelsesaktiv igennem rigtig mange år i andre frivillige foreninger (formand/kasserer mm).
Bosat i Bramdrupdam – den del der hører til Harte Skole distrikt. 48 år, gift med Sanne og har en dreng (Alexander – årgang 2008). Har de sidste 22,5 år arbejdet hos Svane Shipping A/S, Kolding som Skibsmængler efter 2 års udlandsophold indenfor branchen

Indoor Cycling

P.t. ingen bestyrelsesrepræsentant – henvendelse til en af de øvrige bestyrelsesmedlemmer.