Esport Harte League of Legends

Tobias "Kyhn" Mikkelsen

Tobias "Kyhn" Mikkelsen

AD Carry

Årgang 2001, bosat i Kolding

Magnus "DALGÅS" Dalgas

Magnus "DALGÅS" Dalgas

Support

Årgang 2001, bosat i Hejlsminde

Mathias "Tricos" Lynnerup

Mathias "Tricos" Lynnerup

Midlane

Årgang 1994, bosat i Århus

Rune "Starchos" Patrick Laursen

Rune "Starchos" Patrick Laursen

Toplane

Årgang 1989, bosat i Horsens

Rasmus "Munkholm" Munkholm

Rasmus "Munkholm" Munkholm

Jungle

Årgang 2001, bosat i Hvide Sande

Turneringer som holdet deltager i

ESD ligaen 
DGI ligaen 
SRG ligaen 

Om:
Et sammensat hold af spillere som er dedikeret til spillet og som ønsker at drive det så vidt som muligt. De har spillet et enkelt lan i 2019 efter de dannede deres hold. Holdet manglede en forening til at bakke sig op og da drivkræfterne bag Esport Harte allerede i 2019 havde hils på 2 af spillerene var det for holdet oplagt at tage kontakt til Harte G&IF og primo jan 2020 tegnede holdet og Harte G&IF en samarbejds aftale for det kommende ½ år. Vi glæder os til at følge holdet i liga og til de lans som de vil deltage i.

Holdet har netop afholdt deres første bootcamp i Harte G&IF´s esports lokaler og hvis der er kommende lokale LOL spillere som også synes det kunne være interessant at være en del af Esport Harte så kontakt Jakob Simonsen på 22927199 og hør mere

ESD LIGA

Esport Harte 2- 0 Skjern Esport 

“Game 1: Vi starter gamet ud defensivt. Modstanderne ligger pres på vores solo lanes og vi ligger vores pres på botlane. Vi får vores botlane foran og bruger vores føring til, at skaffe objectives og fjerne presset fra vores solo lanes. Vores top er presset hårdt, men formoder mentalt at blive i spillet og holder ham selv 1 mod 1. Efter vi har fået vores botlane foran, tager vi fornuftige fights og får sluttet spillet af på 25 minutter. Som hold er vi kun død to gange, så et one-sided spil med fornuftige beslutninger fra vores side af.

Game 2: Spillet starter ligeværdigt ud, ingen hold formår at skabe en føring tidligt. Vi vælger, at ligge vores pres på botlane og får os selv foran. Vi vælger at spille en svag top og modstanderene gør brug af dette, så selvom vi er foran i bunden er vi lige i spillet. Spillet går meget frem og tilbage, men vi formår at skaffe de fleste objectives. Vi er presset i sidelane mod deres stærkeste spiller, men da vi får holdt ham derude kan han ikke deltage i teamfights, så vi ender med at få de store objectives. Det lykkes os, at få dragon soul og vi løber derefter sammen som hold og slutter spillet af på 35 minutter”

DGI liga

Esport Harte 2-0 Sørby

Game 1:

Vi starter gamet ud med at spille defensivt, da vi ved, at vi vinder hvis det bliver et langt spil. Vi spiller til vores top side da det er vores stærkeste lanes. Det pres vi ligger på vores top side resultere i et guld føring, som vi bruger til at skaffe diverse drager, camps, tårne osv. Efter et par gode teamfights, er sejren næsten i hus. Modstanderne kan godt se, at vi allerede er alt for langt foran. De giver derefter op 26 min inde i spillet.

Game 2:

Vi starter gamet ud med at ganke vores topside med vores jungler, som resultere i first blood, der sætter vores top side foran. Efter en fight nede på vores bot side kommer vores jungler ned og tager dragen. På dette tidspunkt i spillet, er vi kommet ret langt foran. Vi spiller derefter midten af spillet super godt. Gennem nogle godt spillede teamfights resultere det i, at vi får alle dragerne. Efter vi har taget drage sjælen og hele Sørby’s base, går vi tilbage og marchere alle 5 ned for at lukke spillet Vi vinder 2. spil efter 27 min.

Final thoughts:

Vi synes selv, at det var noget af vores bedste teamfighting vi nogensinde har spillet. Kommunikationen var god og vi fik set konstruktivt på vores rotationer i begge spil. Alt i alt en god kamp mod Sørby, og vi er tilfredse med vores 2-0 sejr!